Over ons

Adviesbureau Arbogezond is opgericht op 1 juni 2007, door eigenaar dhr. C.J. de Oude (MSc).

Even voorstellen: Mijn naam is Corneel de Oude, eigenaar van Adviesbureau Arbogezond. Ik ben zelf gediplomeerd Adviseur Arbeid en Gezondheid, Arbeid- en Organisatiedeskundige (A&O socioloog), Arbeidshygiënist (AH), Bedrijfsfysiotherapeut (BFT) en gecertificeerd Veiligheidskundige (HVK).

Mijn interesses liggen onder andere in het adviseren, begeleiden, coachen en trainen op het gebied van Arbo, Gezondheid en Veiligheid. Eén van mijn missies is om te zorgen dat veiligheid en gezondheid wordt geïntegreerd in het besturen van een organisatie en in het dagelijks handelen van werknemers. Mede dankzij mijn brede achtergrond qua ervaring en opleiding kan ik vraagstukken makkelijk vanuit verschillende perspectieven benaderen.

Naast mijn werkzaamheden voor Adviesbureau Arbogezond ben ik werkzaam als coördinator veiligheid, gezondheid, welzijn (coördinator Health & Safety) voor SVRZ.

In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in verschillende sectoren op het gebied van Arbeidsomstandigheden (Arbo), Duurzame Inzetbaarheid, Gezondheid en Veiligheid. Daarnaast werk ik vanuit een netwerk van deskundige collega’s waarmee ik, afhankelijk van de vraag van de klant, ook samenwerk in projecten.

U kunt dus met vertrouwen een beroep doen op de deskundigheid van Adviesbureau Arbogezond!