Referenties

Enkele reacties van onze cliënten

“Ik heb de cursus Ergocoaches Facilitaire Diensten gevolgd, verzorgd door Adviesbureau Arbogezond. Zeer leerzame cursus waarin veel onderdelen worden besproken die in de praktijk gebruikt kunnen worden.”
Carolien van den Hemel
Ergocoach Facilitaire Diensten, Warmande.
"Norschoten maakt reeds geruime tijd gebruik van de diensten van Adviesbureau Arbogezond, en is hierover zeer tevreden. De geleverde diensten zijn onder andere op het gebied van advies, over de invoering van Arbobepalingen en -trainingen voor de Arbo-commissie. De prijs/kwaliteit verhouding van de geleverde diensten is zeer goed."
Joke Bosman
Hoofd P&O, Norschoten
"Al geruime tijd bezoeken wij samen met Adviesbureau Arbogezond de meest toonaangevende producenten op het gebied van zorgmeubilair. Dit om ieder jaar een representatief beeld te hebben van wat er op dit specifieke gebied te krijgen is. Meubilair voor de zorg dient aan de hoogste eisen te voldoen als het gaat om comfort en ergonomie. Adviesbureau Arbogezond is deskundig en objectief, en helpt ons om de goede collecties samen te stellen."
Bas van Rooij
Directie BuroBas
"Ik heb zelf de cursus Preventiemedewerker gevolgd bij Adviesbureau Arbogezond. Deze cursus was prima verzorgd. Erg goede voorbereiding en aansluitende praktijkopdrachten, echt aan te bevelen!"
Carla Boone-Perdaems
Preventiemedewerker en kwaliteitsmedewerker, Schutse Zorg Tholen